L'equip femení de l'Iluro HC jugarà les fases de sector a València

Ha superat el Catalònia en l'eliminatòria de classificació entre els dos tercers de grup

L'equip femení de l'Iluro HC jugarà properament a València (dies 3, 4 i 5 de maig) la fase de sector per pujar a la 1a categoria Estatal, després s'haver superat en l'eliminatòria de classificació el Catalònia de Barcelona per un global de 3 a 0. La setmana passada van guanyar per 0-1 a Barcelona i ahir dimecres van fer-ho per 2-0 aquí a Mataró.

190411HH_FemeniIluro

Van jugar: Helena Sanjosé, Arlette Michelle Estrada, Míriam Gómez, Sheila Gómez, Noèlia López, Maria Fernàndez, Jennifer Aida Valdés, Laia Genoher, Eugpenia Aldunicci, Cristina Beltran, Ayara Sierra, Natàlia Tarensi, Marina Galindo, Anna Maragall, Maria Correas i Mireia Sabater. L'entrenador és Hèctor Caballero.

Després d'haver quedat en tercer lloc del seu grup de la 2a Catalana, l'equip taronja va quedar fora de les semifinals i de la possibilitat de jugar els sector aquí a casa. Però encara quedava la possibilitat de jugar els sectors fora de Catalunya. En aquesta eliminatòria es decidia si s'anava a València o Astúries. Amb el triomf es repetirà, com l'any passat, a València.