L'Iluro HC supera el FC Barcelona i surt de la zona de descens

A falta de dues jornades augmenten les esperances de permanència a la 1a Catalana

190407HH_IluroFCB1

Aquest diumenge de bon matí l'Iluro HC tenia un partit molt important en la seva lluita per obtenir la permanència a la 1a Catalana d'hockey herba, ja que rebia la visita del FC Barcelona. L'equip taronja l'ha solucionat amb èxit, ja que ha guanyat per 3-2 i amb els tres punts surt de la zona de descens, enviant-hi a la mateixa al Línia 22 HC, que queda dos punts per sota, i acompanyaria en el descens el CE Pedralbes 1991 que ja està condemnat.

190407HH_IluroFCB2

El partit s'ha posat bé per a l'Iluro quan Jerónimo Costa ha marcat el primer gol. En el tercer quart l'equip local ha continuat manant, defensant molt bé i atacant amb perill i Roger Carbonell ha marcat dos gols per posar el 3-0 en el marcador. Però l'equip blaugrana no s'ha rendit i en l'últim quart ha reduït la diferència a la mínima expressió, cosa que ha portat el partit a un final molt emocionant, resolt finalment a favor de l'equip mataroní.

190407HH_IluroFCB5

Han jugat: Moisés Alejandro Vargas a la porteria, David Minguillón, Adrià Velilla, Martí Zamora, David Montero, Jesús Ramírez, Roger Carbonell, Jaume Martí, Nelson Garcia, Pau López,  Miguel Ángel León, Jerónimo Costa, Arnau Pons, Ferran Reig, Assenç Garcia i Tomàs Angusto Laiseca.

190477HH_IluroFCB6

L'equip de Pablo Sainz, que ha hagut de veure el partit des de la grada per sanció, s'ha reforçat en les darreres setmanes amb el concurs de dos jugadors mexicans (Alejandro Vargas i Miguel Ángel León), un argentí (Jerònimo Costa) i també un holandès (Maurits Klune) que estava lesionat i no va jugar aquest últim partit.

Amb aquests reforços l'equip s'ha pogut enfilar a la classificació i té la salvació a les seves mans. En les dues últimes jornades visiten el EHC de Terrassa i rebran el Pedralbes, que ja està descendit, que són els mateixos rivals que tindrà el Línia 22 HC, el rival directe dels mataronins per la permanència.

L'equip femení jugarà les fases d'ascens a 1a Estatal

L'equip femení va acabar en tercer lloc del seu grup de la 2a Catalana per darrere de Júnior i CD Terrassa, dos equips als que va derrotar aquí a Mataró. En quedar tercer ja van quedar fora de les semifinals del campionat.

181218HH_EquipfemeníIluro
Però encara hi ha opcions de pujar i de fet com a tercer classificat les fases de sector. Ara disputen una eliminatòria de classificació contra el 3r de l'altre grup, el Catalònia, per veure quin equip va a València i quin dels dos va a Astúries.
En l'anada a Barcelona l'equip de l'Iluro va guanyar per 0-1 i la tornada es disputa el dimecres dia 10 a les 21:30 hores a Mataró.

Més imatges del partit Iluro HC - FCB (Fotos: Empar Tomàs)

190407HH_IluroFCB3

190407HH_IluroFCB4

190407HH_IluroFCB7

190407HH_IluroFCB8

190407HH_IluroFCB9

190407HH_IluroFCB10