Cara i creu per als equips de l'Iluro HC

L'equip femení guanya a fora i és 3r de 2a, però l'equip masculí no surt de la cua de la 1a Catalana

Hoquei Herba Iluro HC - Rimas

L’equip masculí de l’Iluro HC, que jugava a casa, tenia l’oportunitat de sortir de la cua de la 1a Catalana, ja que els dos equips que estaven 2 punts per sobre s’enfrontaven entre ells.
Però no va poder ser, l’AD Rimas de Terrassa, 5è classificat, es va emportar els tres punts guanyant per 2-5.

Els esports del cap de setmana

D’aquesta manera l’equip taronja continua a la cua, en 8è lloc del grup, amb 3 punts, i ja sembla abocat a jugar la fase de descens. El diumenge dia 20 repeteix a casa, a les 12 hores, contra el Pedralbes, que és el 3r classificat.

Els esports del cap de setmana

Van jugar: Sergio Torres, Adrià Velilla, Martí Zamora, David Montero, Jesús Ramírez, Roger Carbonell, Jaume Martí, Nelson Garcia, Pau López, Carles Garcia, Arnau Pons, Ferran Reig, Assenç Garcia, Joan López, Jerónimo Costa i Oriol Massagué.

L'equip femení és segon de 2a Catalana

Molt millor li van les coses a l’equip femení, que va guanyar al camp del Línia HC 22, per 1-3. Es manté en el segon lloc de la 2a Catalana igualat amb l’Ègara 1935 i a 5 punts del CD Terrassa, que és el líder. I tenen un partit ajornat.
El dissabte a la tarda visiten el RC Polo (6è classificat).

190112HH_FemeniIHC

Van jugar: Helena Sanjosé, Míriam Gómez, Sheila Gómez, Noèlia López, Maria Fernàndez, Ornella Aprile, Laia Genoher, Eugenia Aldunicci, Eva Domínguez, Cristina Beltrán, Natàlia Tarensi, Meritxell Soriano, Marina Galindo, Anna Maragall, Maria Correas i Mireia Sabater.