El femení de l'Iluro HC guanya el líder de 2a Catalana

El triomf va arribar en el decurs d'una jornada festiva amb presentació de tots els equips de l'entitat

181218HH_EquipfemeníIluro

L’equip femení de l’Iluro HC va tancar bé l’any, ja que en partit disputat el passat diumenge al Municipal d’Hockey va derrotar el líder del grup de 2a Catalana, el CD Terrassa, per 1 a 0. D’aquesta manera van trencar la imbatibilitat de l’equip egarenc, que havia guanyat els 7 partits disputats.

Van jugar: Helena Sanjosé, Míriam Gómez, Sheila Gómez, Noèlia López, Maria Fernàndez, Ornella Aprile, Laia Genoher, Augenia Aldunicci, Eva Domínguez, Cristina Beltran, Ayara Sierra, Meritxell Soriano, Marina Galindo, Anna Maragall, Maria Correas i Mireia Sabater.

L’equip taronja, que té un partit pendent, és tercer amb 13 punts a 8 del líder, que en l’útlima jornada de la primera volta descansarà.

181218HH_Presentació2

Aquest triomf va arribar en el decurs d'una jornada festiva i espectacular amb la presentació de tots els equips de l'entitat, amb la presència de les autoritats de la ciutat i de la Federació Catalana.

181218HH_Presentacióequips

L'equip masculí perd de forma contundent

L’equip masculí de l’Iluro HC en canvi va perdre de forma contundent al camp de l’Ègara per 8-0 en l’última jornada de l’any 2018 en la 1a Catalana. L’equip taronja quan ja es porta una jornada de la 2a volta és cuer amb només tres punts. A veure si l’any 2019 prova millor…