Guillem Pujol fa un bon paper a l'europeu de Glasgow d'aigües obertes

Ha quedat 12è en 5 km i 7è en la prova de relleus 4x1250 m

Guillem Pujol el nedador del Torrot Centre Natació Mataró ha participat durant aquesta setmana en els Campionats d’Europa de natació que se celebren a Glasgow, i ho ha fet en la modalitat d’aigües obertes que s'han disputat al llac Lomond.

180811Na_GuillemPujol

El dimecres Guillem Pujol en la seva primera actuació va aconseguir un excel·lent 12è lloc en la prova dels 5 km. Fa fer un temps de 53:15.1, a només 6 segons del vuitè classificat, que li haurien donat la posició de finalista. El campió va ser l’hongarès Reszovsky amb 52:38.9 i el bronze es va guanyar amb 52:44.4.

Avui dissabte ha participat en la prova dels 4x1250 m relleus mixtos, en la qual l’equip espanyol ha acabat en 7è lloc amb un temps de 54:23.18, per completar el 5 km. Guillem Pujol ha fet un temps de 13:22.5 en el seu parcial. L’equip espanyol, que ha situat en 2a i 3a posta els dos representants masculins ha iniciat en primer lloc el darrer relleu, però s’ha vist remuntat clarament. Holanda ha estat la campiona amb 52:35.0.

180811Na_Relleu

La selecció espanyola ha obtingut el 8è lloc final en la Championships Trophy amb un  total de 49 punts acumulats en les diferents proves d'aigües obertes, en una classificació que ha dominat Holanda.