Berta Ferreras obté tres bronzes a l'europeu de natació artística

En va aconseguir dues en duet mixt (amb el maresmenc Pau Ribes) i l'altra en combo

180806NAr-Bertamedalla

La mataronina Berta Ferreras continua ampliant el seu palmarès i en els darrers dies en els Campionats d'Europa de Natació Artística que s'estan disputant a Glasgow ha obtingut tres medalles de bronze.

La primera va ser en el duet mixt en rutina tècnica, formant parella amb el també maresmenc Pau Ribes, on van quedar en tercer lloc per darrere de Rússia i Itàlia.

180806NAr_Ferrerasmixte

En la seva segona participació, en la prova d'equip lliure, lleugera decepció per a la Berta Ferreras. L'equip espanyol va obtenir 92,1000 punts i es va quedar a només una dècima del bronze, que va ser per Itàlia. Per davant Rússia i Ucraïna, i per sota vuit equips.

La segona medalla va arribar en la seva tercera participació, en la competició de combo. Espanya, amb un equip quasi totalment renovat respecte a l'europeu de fa quatre anys, quan van assolir la plata, va aconseguir el tercer lloc i el bronze. La Berta Ferreras va formar al costat de Leyre Abadía, Carmen Juárez, Txell Mas (l'única supervivent de fa 4 anys), Elena Melián, Paula Ramírez, Sara Saldaña i Blanca Toledano, i després d'un exercici magnífic van aconseguir 91,4667 punts sent superades només per Ucraïna i Itàlia, i quedant per davant de set seleccions.

180806NAr-Ferrerascombo

I finalment la tercera va arribar el dimarts dia 7 en la prova de duet mixt lliure, on formant novament parella amb Pau Ribes van aconseguir un altre tercer lloc per darrere de Rússia i Itàlia.