Roger Rabassa setè a l'Open d'Aigües Obertes a França

També van participar-hi Guillem Pujol i Roger Coma formant part de la selecció estatal

El passat cap de setmana a la localitat francesa de Gravelines, es va disputar el campionat de França Open d'Aigües Obertes amb un gran èxit per a Roger Rabassa, el nedador del Torrot-CN Mataró que en la prova de 25 km, que es va nedar el diumenge, va entrar en una fantàstica 7a plaça aturant el crono en 5:16:57. Grandíssima actuació d'en Roger, que en aquesta prova tan llarga i dura de més de cinc hores de durada, va saber mantenir-se en el grup capdavanter i no perdre pistonada cada cop que la cursa s'estirava. Amb aquesta gran actuació en Roger es consolida com un nedador important d'aquesta especialitat.

180604Na_PujolRabassa

El divendres, dos nedadors més del centre, Guillem Pujol i Roger Coma, van competir amb la selecció estatal, nedant la prova de 10 km. En Guillem va acabar 36è, amb 1:46.54 i en Roger Coma va acabar 45è, amb 1:47.56, d'un total de 106 arribats. L'entrenador del Centre, en Sergi Garcia, va formar part de l'equip tècnic de la federació espanyola.

180604Na_ComaSergiPujol

L'equip aleví del CN Mataró tercer de Catalunya

També el passat cap de setmana es va disputar a Terrassa la Final de la Copa Catalana en les categories infantil i aleví.
El dissabte l'equip infantil del Torrot-CN Mataró va aconseguir igualar la setena plaça de l'any passat, aconseguint diverses millors marques personals.
El diumenge l'equip aleví va assolir un gran èxit quedant en el tercer lloc per darrere només dels poderosos CN Sant Andreu i CN Sabadell.

180604Na_AleviCNM