L'Iluro HC masculí subcampió de 2a Catalana, i el femení cau a les fases de sector

Els nois pugen a 1a Catalana i les noies no podran lluitar per l'ascens a 1a Estatal

El passat dissabte l'equip masculí de l'Iluro HC, ja amb l'ascens a la butxaca des de fa un parell de setmanes, tenia l'oportunitat de proclamar-se campió de la 2a Divisió Catalana en el partit que jugava a Castelldefels. Però no ha pogut ser i s'ha hagut de conformar amb el subcampionat, després d'una excel·lent temporada. Però tenen l'ascens i la temporada vinent jugaran altra vegada a 1a Catalana.

180424HH_Iluropuja

L'equip taronja visitava el Castelldefels, equip amb el qual estava igualat a punts al capdavant de la classificació. Els mataronins en tenien prou amb un empat per proclamar-se campions, ja que a casa havien obtingut el triomf. I l'equip de Pablo Sàinz, que portava 12 victòries seguides, va començar bé avançant-se en el marcador, però l'equip local va saber remuntar per fer seu el triomf per 4-3. Els gols de l'Iluro HC els van marcar Héctor Caballero i David Minguillón (2).

L'equip femení cau a la fase de sector per pujar a 1a Estatal

L'equip femení també tenia una cita important aquest passat cap de setmana a València. Tot i haver acabat en un discret 6è lloc a 2a Catalana, hi havia cinc places per disputar les fases de sector per pujar a 1a Estatal, i un dels equips que estava per davant era un B d'un equip de categoria superior i això va permetre que hi entrés l'equip mataroní.

180506HH_Femeni


Els va correspondre anar a València. Allà van superar el primer compromís contra el Pozuelo, guanyant per 3-0, però en el segon partit van caure contra el València CH per 2-3, després d'un matx molt disputat. I la victòria en el tercer davant Giner de los Ríos, equip també valencià, per 3-0, ja no va servir. Només es classificava un equip i va ser el València CH, que va guanyar els altres dos partits per 4-0.