L’UEC LG Mataró perd clarament a Castelló en la 1a Estatal de voleibol

Amb un equip amb baixes poc van poder fer davant un dels equips capdavanters de la 1a Estatal

Mal partit de l’UEC LG Mataró a Castelló en partit de la 1a Estatal de voleibol. Les moltes baixes que va presentar l’equip, no van permetre competir a la pista d’un dels equips capdavanters de la categoria, l'Illa Grau Castelló.

Volei UEC LG Mataró - Illa Grau Castelló

L’absència d’algunes jugadores importants i els problemes de salut de la col·locadora, que va haver de jugar tot el partit amb febre, no van permetre al Mataró repetir el bon joc de les jornades anteriors davant dels millors equips de la primera divisió estatal.

Des del primer set, les visitants van tenir molts problemes per construir bons atacs i les locals, superiors físicament no van tenir masses problemes per guanyar els tres sets amb relativa comoditat, per 25-19, 25-20 i 25-18.

Van jugar Lorena Maldonado, Montse Carvajal, Alba Montiel, Marina Mañas, Ivette Callorda, Sandra Campo, Andrea Jiménez, Alba Sànchez (juv). Ent: Agustín Correa

Tot i la derrota l’equip continua a la novena posició amb dos punts de marge sobre la zona de descens que ocupen Lleida i Saragossa. Però el proper dissabte el Mataró rep, a les 19:45 a l’Euskadi, al Vall d’Hebron, líder molt sòlid de la competició i equip que aspira a poder jugar la propera temporada a la Superlliga2.

Els nois perden amb el Manresa B

Derrota de l’equip masculí a la primera divisió catalana en partit jugat al Pavelló Euskadi davant el Manresa B en partit de la fase de permanència a la 1a Catalana.
L’equip després d’un mal començament de partit, perdent els dos primers sets (18-25 i 22-25), va ser capaç de remuntar i empatar a dos (25-16 i 25-21).  El cinquè i definitiu set, que va ser el més igualat de tots, es va decantar per l’equip visitant en un final d’infart per un ajustadíssim 16 a 18.

La propera jornada els nois tornen a jugar a casa, el diumenge a les 17:45 contra el Vilafranca.