Tres punts d'or per a l'UEC LG Mataró davant Las Palmas

L'equip mataroní surt de la zona de descens en la seva lluita per assolir la permanència a la 1a Estatal

Important victòria de l’equip femení del CV Mataró a la 1a divisió estatal davant de l'equip de Las Palmas, que li permet sumar tres punts d'or per sortir de la zona de descens i poder somiar en la permanència.

Volei UEC LG Mataró - Las Palmas

Les noies d’Agustín Correa necessitaven sumar tres punts, ja que en les darreres setmanes, les derrotes contra rivals directes havien deixat l’equip força tocat, i en el primer set, les locals es van avançar ràpidament. Les jugadores de Las Palmas, amb molts problemes en la recepció del servei mataroní, no podien atacar amb comoditat tot i la superioritat física. La defensa del Mataró, molt ben posicionat, permetia una vegada i una altre construir els contraatacs i sumar punts amb relativa comoditat.

Les visitants van reaccionar en el segon set, que va ser el més igualat de tots. El marcador va anar empatat fins al final del set que es va resoldre pel major encert de les canàries en el tram decisiu i van establir així l’empat en el marcador.

Les mataronines, van millorar el joc en el tercer i quart set que es van semblar molt més al primer set que no pas al segon. Bon servei de les locals, dificultats a la recepció de les visitants i forts contraatacs de les mataronines que sempre van anar per davant i van permetre tancar el 3 a 1 final.

La primera divisió estatal femenina està molt igualada.  Entre el 8è i el 12è classificat només hi ha 3 punts de marge, i recordem que baixen l'11è i el 12è. Després de la 17a jornada, l’UEC LG Mataró és a la 9a plaça amb divuit punts, empatat amb el Barça que és el 8è. Desè és el Bordils amb setze i en zona de de descens, amb quinze punts, hi ha Saragossa i Lleida.

La propera jornada, les mataronines viatgen a Castelló per enfrontar-se dissabte a l’Illa Grau, quart classificat. La confiança és màxima per treure un bon resultat, ja que darrerament el Mataró, està treien més bons resultats amb equips de la zona alta que no pas amb els rivals directe per la permanència.

UEC LG Mataró 3-1 IBSA Las Palmas de Gran Canaria

CV Mataró: Irene Tarradellas, Lorena Maldonado, Montse Carvajal, Alba Montiel, Ivette Callorda, Sandra Campo, Andrea Jimenez, Mariona Rubio, Júlia Villar, Alba Sanchez (juv).
Parcials: 25-16, 23-25, 25-19, 25-22.

11a posició del juvenil femení a la Superlliga Junior

L’equip juvenil femení, ha participat aquesta setmana a la Superlliga Junior femenina, competició organitzada per la federació espanyola i en què participen alguns dels millors equips d’Espanya. Les mataronines, van acabar amb una meritòria 11a posició després d’aconseguir dues victòries davant del Sayser Tenerife i el San José de Valladolid. El campió va ser el Barça que es va imposar a la final al Sant Cugat per 3 sets a 1.