Adrià Schrenck millor nedador del Campionat d'Espanya de promeses paralímpiques

El nedador del Centre Natació Mataró va brillar en la categoria júnior entre més de 140 participants

180122NaAd_Schrenk2

Ariel Schrenck, el nedador del Centre Natació Mataró, va ser proclamat el millor nedador del Campionat d'Espanya AXA de promeses paralímpiques de natació, per a nedadors menors de 18 anys, celebrat a la piscina Natzaret de València.

180122NaAd_Schrenk1

L'Airel va aconseguir la primera posició en categoria  júnior i el premi al millor nedador entre els més de 140 participants. Després del gran paper a València, l'Adrià Schrenck es consolida com un clar aspirant a donar el salt a les competicons internacionals absolutes en la natació adaptada.

També hem de destacar la participació de més nedadors del Centre que també hi van participar i que també ho van fer molt bé: en Mark Castro, en Daniel Ferrer, la Natàlia Sànchez, nedant amb la Federació Esportiva Catalana de Paràlisi Cerebral (FECPC). La Clàudia Saludes i l'Edgar Sànchez, amb la Federació Catalana de Cecs (FCECS) i, a més de l'Ariel, també la Berta Garcia, que ho feren amb la Federació Catalana d'Esports per a Discapacitats Físics (FCEDF). Tots van participar amb una il·lusió que es va veure reflectida en els bons resultats individuals i en les classificacions finals per a equips.