L'UEC LG Mataró puntua a la pista del segon de la 1a Estatal de voleibol

L'equip mataroní va forçar el set de desempat per obtenir un valuós punt davant el CN Sabadell

L'equip de l'UEC LG Mataró va començar amb bon peu la segona volta del campionat de 1a Estatal de voleibol, ja que va obtenir un punt a la pista del segon classificat, el CN Sabadell que a la primera volta havia guanyat a Mataró per 0-3.

Volei CV Mataró - CN Sabadell

I ben a punt va estar dissabte l’UEC LG Mataró de donar la sorpresa del campionat quan després d’anar perdent 2 sets a 0 va igualar el partit a dos a la pista del CN Sabadell, segon classificat de la primera divisió estatal, aconseguint d’aquesta manera un punt molt valuós, en forçar el set de desempat. En aquest, però, les locals van ser més efectives i la gesta no es va poder completar per part d’un equip visitant molt content amb la seva actuació.

El partit va començar malament pel Mataró, que va veure com les locals guanyaven el primer set amb facilitat. Va millorar molt el joc en el segon set, però es va perdre de forma ajustada. La reacció visitant va continuar i el Mataró es va imposar amb relativa comoditat en els dos sets següents en una de les pistes més complicades de la lliga.

En el set decisiu les locals es van avançar i les mataronines molt cansades, no van poder evitar la derrota, tot i fer un molt bon partit i demostrant, una setmana més, que poc a poc l’equip va millorant.

L’equip continua a la novena posició amb 1 punt  més que el Saragossa i 3 més que Lleida i Bordils que ocupen ara la zona de descens. Dissabte, el rival a l’Euskadi (19:45) serà el Sant Cugat, un altre equip de la zona alta de la classificació, que  sens dubte, tornarà a complicar molt les coses.

CN Sabadell 3-2 UEC LG Mataró

CV MATARÓ: Angie Soldevila, Lorena Maldonado, Sandra Campo, Andrea Jimenez, Montse Carvajal, Mariona Rubio, Bea Civico, Alba Montiel, Marina Mañas, Ivette Callorda, Júlia Villar, Alba Sanchez (juv).
PARCIALS: 25-14, 25-23, 20-25, 15-25, 15-11

Nova derrota de l’equip masculí

Els nois van tornar a perdre clarament, aquest setmana a la pista de l’Alella per un clar 3-0 (amb parcials de 25-13, 25-18 i 25-21), i a falta de dues jornades, la primera fase s’està fent molt llarga per un equip que ja fa setmanes que haurà de lluitar per la permanència a la segona fase del Campionat de Catalunya de primera divisió.

La propera jornada també serà molt complicada, ja que l’equip rep al Torredembarra, primer classificat del grup.