La Sincroestiu: brillant exhibició de natació sincronitzada

Va tenir lloc el diumenge a les instal·lacions del Centre Natació Mataró, club que ara acull l'AE Sincro Mataró com a nova secció

El passat diumenge dia 25 de juny va tenir lloc a les instal·lacions del Centre Natació Mataró la tradicional exhibició que l'AE Sincro Mataró feia amb motiu de les Santes, la Sincrosantes, i que aquest any ha avançat la seva data de celebració.

170626NS-Grup

Les components de la nova secció del Centre Natació Mataró que, de moment i fins al pròxim 1 de setembre, encara competiran sota el nom d'AE Sincro Mataró, van delectar el nombrós públic assistent amb les coreografies que els han donat tan bons resultats en els Campionats de Catalunya, i que ara posaran en pràctica en els Campionats d'Espanya on també tenen grans aspiracions.

170626NS_Solo

Van actuar un centenar de nedadores que demostren la vitalitat d'aquest club i, a partir d'ara, d'aquesta nova secció del Centre Natació Mataró. Des de les nenes més petites fins a les júniors Laura Garcia i Vanessa Ligos, que recentment van pujar al podi català i que es van lluir amb els seus solos i el duet, van emocionar els assistents a l'exhibició.

170626NS_SaltPublic