El CN Mataró organitza la Copa d'Espanya de 2a Divisió

Aquest cap de setmana se celebra la 2a categoria d'aquesta important competició de natació

A partir d'avui divendres dia 5 a la tarda i fins diumenge dia 7 al matí, el Complex Joan Serra del Centre Natació Mataró acull una important competició de natació: la 22a Copa d'Espanya de clubs de 2a Divisió.

170506Na_Cartellnatació

Hi seran presents nedadors de 21 clubs, 3 doblant en categoria masculina i femenina, 9 només en categoria femenina i 9 només en categoria masculins. Entre aquests últims hi ha l'equip del Torrot- Centre Natació Mataró que intentarà recuperar la plaça a la 1a Divisió Estatal perduda l'any passat.

Els clubs participants

Els rivals de l'equip mataroní en el seu objectiu d'assolir un dels tres primers llocs que donen l'ascens seran: CD SEK Sierra Oeste, Club Natació Barcelona, Olot, Toledo, Sant Feliu, Fuensanta Getxo, Elche, Alarcos Ciudad Real, CDU Sevilla i Ciudad Alarcón.
En la competició femenina participaran els equips de Gredos San Diego, Helios de Saragossa, Barceloneta, Covadonga Gijón, Granollers, Amaya, Toledo, Sant Feliu, Getxo, Delfín, Stadium Venecia, RC Mediterráneo.

Horari de proves

La competició es desenvoluparà en quatre sessions en les quals es farà tot el programa olímpic.
El divendres tarda des de 17.30 h fins a les 19.45 h.
El dissabte al matí de 9.30 h fins a les 11.50 h, i a la tarda des de les 17.30 h fins a les 19.20 h.
I el diumenge al matí de 9.30 h fins a les 11.30 h.

L'equip del Centre Natació Mataró

L'equip del Centre Natació Mataró que intentarà assolir l'ascens estarà format per Guillem Pujol, Roger Rabassa, Martí Penedès, Adrián Gonzàlez, Fernando Morillas, David Chaves, Pol Cantó, Guillem Teodoro, Ferran Ares, Joan Francesc Bocanegra i Pau Ruiz. Tots ells buscaran l'ascens que l'equip va obtenir l'any 2014 quan van quedar en 2n lloc a Castelló darrere del Las Palmas. L'any següent a Gijón van estar fins i tot a punt d'assolir l'ascens a Divisió d'Honor en quedar en 3r lloc, però l'any passat a Madrid es va perdre la categoria en quedar en 7è lloc.

161219Na_equipCNM

L'equip femení del Torrot-Centre Natació Mataró competeix a Gijón en la 1a Divisió Estatal

Per la seva part l'equip femení del Centre Natació Mataró es desplaça a Gijón per competir en la Copa d'Espanya de 1a Divisió, on en les dues últimes temporades ha assolit un excel·lent 3r lloc, fregant l'ascens a la Divisió d'Honor.
L'equip femení ja ha estat tres anys a la màxima categoria estatal, 2008, 2013 i 2014. Havia pujat a la màxima categoria ara fa 10 anys quan es va proclamar campió de 1a Divisió a Gijón, però va baixar la temporada següent en quedar en 7è lloc.
Després va tornar a pujar l'any 2012 quan va quedar en 2n lloc a Madrid. L'any 2013 es va mantenir obtenint el 5è lloc estatal absolut, però l'any 2014 va acabar en 7è lloc i va tornar a baixar.
Els seus rivals seran: Santa Olaya de Gijón, Castelló, Palma Mallorca, Rivas, Club Natació Barcelona, Fuensanta i Galaico. Pugen a Divisió d'Honor els dos primers classificats.
Les nedadores del CN Mataró que competiran seran Berta Cantó, Carla Chaves, Maria Rosiñol, Marina Martínez, Clàudia Rodrigo, Judith Pueyo, Berta Cambray, Sílvia Hernàndez, Berta Triola, Aina Triola, Helena Ruiz i Júlia Tomico.