Brillant empat del femení de l'Iluro HC davant el segon classificat

L'equip taronja va empatar davant el HCJ Sant Cugat, un equip on hi havia ex-olímpiques

El passat diumenge l'equip femení de l'Iluro HC va aconseguir un brillant empat davant el HCJ Sant Cugat, un equip que té a les seves files jugadores que havien estat olímpiques, com Elisabeth Maragall, l'autora del gol que va donar l'or a Barcelona-92. Això fa que, tot i l'edat, tinguin un saber fer sobre el camp davant el qual les mataronines van oposar la seva joventut i ambició.

170424Ho_Iluro-SCugat

L'equip santcugatenc, que és el 2n classificat de la 2a Divisió, es va avançar en el marcador abans del descans. Al tram final les taronges en millor condició física, van prémer l'accelerador  i van poder empatar. Així van aconseguir un punt que les situa en 5è lloc amb 38 punts, igualades amb el CD Terrassa, que té un partit menys, i a només 4 punts del seu rival del diumenge que ocupa el segon lloc.

170424Ho_IluroSCugat2

Falten dos partits per acabar el campionat i el dissabte l'Iluro HC juga al camp del Pedralbes, que és tercer amb un punt més. De tota manera tenen assegurada la presència a les fases d'ascens, que ja van disputar la temporada passada.

L'equip masculí encara en perill

En canvi l'equip masculí va patir una forta derrota per 3-0 al camp del Vallès Esportiu, i també a falta de dues jornades per acabar és penúltim amb 11 punts, només un per sobre de la zona de descens. Aquest diumenge a les 10 hores, al camp municipal tenen un partit decisiu davant el cuer el RC Polo, que està tres punts per sota. A la primera volta a Barcelona el resultat va ser d'empat a 2 gols.