Bon paper de Berta Cantó i Guillem Pujol als estatals de natació

Tots dos van estar ben a prop de les places de podi en les proves que van disputar

Entre els passats dies 8 i 11 d'abril es van disputar a Pontevedra els Campionats d'Espanya Open de natació i allà hi van ser presents dos nedadors del Torrot-Centre Natació Mataró, Berta Cantó i Guillem Pujol, que van tenir una gran actuació fregant el podi en moltes de les proves que van disputar.

170270Na_CantoiPujol

Berta Cantó continua estant a l'elit de la braça estatal i una vegada més va entrar en les tres finals A les tres proves que va disputar, acabant en 4t lloc en 50 m amb 32.54, i en 5è lloc en 100 m amb 1:10.41 i 200 m amb 2:32.93. En totes elles a menys d'un segon del podi.

En Guillem Pujol va participar en les proves d'estil lliure i les seves millors classificacions van ser el 5è lloc aconseguit en 200 m amb 1:51.33 (a només 25/100 del podi) i en 800 m amb 8:07.17. En 400 m no va poder entrar a la final A, i va guanyar la final B amb 3:55.88, que va ser el 7è temps absolut. I en 1.500 m va quedar 9è amb 15:43.14.