Dues gimnastes del CG Mataró convocades pel seguiment de cara als Jocs del 2012

El club mataroní incorpora a la romanesa Cristiana Mironescu

Les gimnastes benjamines de Club Gimnàstic Mataró, Marta Teruel i Maria Arañó, han estat cridades a la convocatòria que ha fet la Federació Catalana de Gimnàstica al CAR de Sant Cugat els dies 8, 9 i 10 de setembre, amb l’objectiu de fer el seguiment de noves promeses de cara als Jocs Olímpics del 2012.

Aquesta convocatòria és producte dels bons resultats que les dues gimnastes van aconseguir als passats Campionats de Catalunya i d’Espanya i valora el treball que està fent l’equip tècnic de Club Gimnàstic Mataró.

>Fitxatge d'alt nivell
Hem de dir també que des del passat mes d’agost el club mataroní té una nova gimnasta d’alt nivell a les seves files. Es tracta de Cristiana Mironescu Iancu. Aquesta gimnasta és nascuda a Romania el 18 de setembre de 1993 i es va desplaçar a Espanya l’any 2002, entrenant a Palma de Mallorca a les ordres d’Anna Rodrigo al club Binisport d’aquella ciutat, amb el que va guanyar diverses vegades el campionat balear i en tres ocasions el Campionat d’Espanya i aquest últim any va quedar subcampio-na d’Espanya de la categoria aleví.

Degut al seu impressionant currículum tot i la seva curta edat i veient la gran projecció esportiva que té, ja ha començat a entrenat al CAR de Sant Cugat, al costat de la seva companya de club Lídia Gómez, amb la qual formen part del grup d’Alt Rendiment.