El juvenil del Club Voleibol Mataró tercer de Catalunya

L'equip sènior femení podria assolir l'ascens a 1a Catalana dissabte vinent

L’equip juvenil del Club Voleibol Mataró va quedar tercer de Catalunya, després de la Fase Final del Campionat Català que es va celebrar a Mataró el passat cap de setmana. Amb aquest tercer lloc, el CV Mataró es ratifica com un dels clubs punters de Catalunya en voleibol masculí, després d’assolir el tercer lloc en la categoria cadet i en la categoria juvenil en la mateixa temporada.

170404Vo_JuvenilCVM2

Els nois de Dani Nevado van eliminar al Barça en els quarts de final amb un contundent 3-0, però no van poder fer res a les semifinals davant un potent Sant Martí, caient per 0-3.

En el partit pel tercer i quart lloc, es va viure un partit molt emocionant amb victòria pel CV Mataró davant el Balàfia Lleida per 3-2.

El CV Sant Pere i Sant Pau de Tarragona va ser el Campió de Catalunya en guanyar a la final el Sant Martí per 3-0.

Formen l'equip mataroní: Èric Larraz, Nil Jurado, Pol Navas, Moisés Castillo, Yago Muñoz, Victor Grillo, Annas Anzaui, Alex Alomar, Hugo Muñoz, Pau Mena, Jordi Garrido i Alexander Pereira.

El sènior masculí perd clarament contra el Monjos

Mal partit de l’equip masculí a la pista del CV Monjos, amb el resultat del qual (3-0) es complica molt la vida de cara a la permanència, en una jornada amb moltes absències i sense poder comptar amb els jugadors juvenils. Amb la derrota l’equip necessita ara guanyar dos partits dels tres que resten per assegurar-se la permanència a 1a Catalana.

L’equip femení guanya a Hospitalet i té l’ascens a tocar

Molt bon partit de l’equip femení que va guanyar per 1-3 a Hospitalet i té l’ascens molt a prop. Van començar la segona volta de la fase d’ascens amb una nova victòria i mantenen la segona posició a la classificació d’un grup, on els quatre primers aconseguiran pujar de categoria. Falta només un triomf i aquest dissabte dia 8 a les 19.30 al poliesportiu Euskadi contra el Frederic Mistral de Barcelona hi haurà la primera oportunitat d’aconseguir l’èxit de l'ascens a 1a Catalana.

Volei CV Mataró - Barberà

Des del primer moment el Mataró va ser superior, gràcies, principalment, al servei que l’equip local no rebia amb comoditat. La defensa de les visitants permetia contraatacar amb molta fluïdesa i el Mataró va anar sempre per davant, tenint només un petit lapsus al segon set, del qual es va saber recuperar ràpidament per guanyar els dos següents.