Victòries dels dos equips de l'Iluro Hockey Club

L'equip femení lluita per la segona plaça de la 2a Divisió i el masculí ho haurà de fer per evitar el descens de 1a

Els dos equips de l'Iluro HC van tenir un bon cap de setmana obtenint dues valuoses victòries de cara a l'assoliment dels seus objectius.

El sènior masculí va derrotar el Pedralbes HC

El sènior masculí va derrotar el Pedralbes HC en partit de la 12a jornada del seu grup de la 1a Divisió Catalana. Van realitzar un molt bon partit i van superar l'equip barceloní per 2-1, amb gols de Roger Carbonell i Albert Costa.

Aquest dissabte dia 4 els nois de Pablo Sainz repeteixen a casa a les 16 hores davant el Can Salas davant el qual van perdre per 4-1 a la primera volta.

L'equip mataroní està en penúltim lloc (7è) amb 9 punts, a quatre del sisè. I quan falten dues jornades per acabar la primera fase, ja té clar que haurà de jugar la fase de descens, junt amb els quatre últims de l'altre grup i arrossegant els resultats.

L'equip femení va guanyar a Matadepera

L'equip sènior femení va aconseguir la victoria al camp del Rimas Matadepera per 0-2, en un partit on la superioritat en joc i en l'aspecte físic de l'equip mataroní va ser molt clara.

Aquest diumenge dia 5 les noies d'Arseni Sañé es desplacen al camp del Línia 22 HC que és le líder amb 29 punts. L'Iluro ocupa la quarta plaça amb 21 punts a un sol punt del segon classificat.

Hoquei herba Iluro femení - Línia