Lídia Gómez (Club Gimnàstic de Mataró) campiona d’Espanya júnior

Debuts en categoria benjamí de més gimnastes mataronines

Els passats dies 16, 17 i 18 de juliol es va celebrar el Campionat d’Espanya Individual i de Clubs de Gimnàstica Artística, al Pavelló Municipal “Paco Martín” de Vilassar de Mar, i en ells la gimnasta Lídia Gomez Fuertes de Club Gimnàstic Mataró va tenir una brillantíssima actuació obtenint el títol de campiona d’Espanya en la classificació general en la categoria júnior-1, a part d’altres pòdiums en aparells.

Lídia va fer una molt bona competició malgrat dues caigudes que va patir, una a paral·leles i l’altra a la barra d’equilibri, però la dificultat dels seus exercicis i la seva nota de partida li van permetre mantenir-se en els llocs de podi i acabar amb aquests merescuts resultats.
Les notes que va treure Lídia Gómez van ser de 8’775 en salt, 7’950 en paral·leles asimètriques, 8’150 a barra i 8’100 a terra, per a un total de 32’975 punts amb els quals va quedar primera com ja hem dit. Per darrera seu van quedar Cristina Gàzquez (Himnos de Mallorca) amb 31’775 i Beatriz Leiva (G.Artística Pozuelo) amb 30’200. En aparells va quedar també campiona en salt i en paral·leles i subcampiona en barra i terra. Esplèndida! El treball que realitza any rere any va donant els seus fruits...

Actuació benjamí
A la categoria benjamí van debutar en competició estatal les gimnastes del club mataroní, Marta Teruel i Maria Arañó. Ambdues van fer una molt bona competició malgrat haver quedat distanciades del pòdium.
Van fer el que les seves entrenadores Esther Padín i Irene Garcia, esperaven d’elles i donen esperances de cara a un futur immediat. Maria Teruel va ser 11a amb 29’887 punts (7’587 en salt, 7’100 en paral·leles, 7’800 en barra i 7’400 en terra) i Maria Arañó va ser 17a amb 27’812 punts (7’987 en salt, 5’700 en paral·leles, 7’000 en barra i 7’127 en terra).