Primera victòria del masculí del Club Volei Mataró

Va superar amb claredat el Manresa en partit de 1a Catalana

El passat dissabte el sènior masculí del CV Mataró va aconseguir la primera victòria de la temporada davant el Manresa, que dóna 3 punts molt necessaris i treballats, malgrat no assolir el nivell de joc mostrat en els partits anteriors, on contràriament s'havia sofert una derrota.

Els locals van començar el partit amb molts dubtes i errades no forçades, però van aconseguir guanyar el primer set. En el segon set la manca d'efectivitat i la irregularitat en la recepció van continuar sent la tònica del partit i això va decantar el set per als manresans.

Volei CV Mataró - Encamp

El tercer set va ser diametralment oposat al que s'havia vist fins al moment, i l'equip que prepara Míriam Esqué va recuperar el bon joc mostrat en els partits anteriors, amb gran precisió ofensiva i bon treball en el bloqueig, principalment amb l'entrada d'Eric Neila com a central, i van guanyar clarament el set.

En el quart set, es va produir una excessiva relaxació, i el Manresa es mantenia ferm en defensa apropant-se cada cop més en el marcador fins a un perillós empat a 22 final, que es va solucionar a favor dels mataronins amb la precisió en el servei de Nil Lleonart, que va donar els tres punts finals que tancaven el partit a favor dels locals amb un 25-22.

CV MATARÓ 3-1 CV MANRESA

CV Mataró: Dani Nevado, Alex Servent, Alex Fernández, Vladi González, Marc Ramón, Èric Serrano, Marc Llinàs, Èric Neila, Nil Lleonart, Sergi Mesa.
PARCIALS: 25-20, 21-25, 25-13, 25-22.

Derrota clara del femení a casa contra el Sandor

Per la seva part el sènior femení va perdre amb contundència a casa contra el Sandor, un dels millors equips de la categoria i que era, a priori, rival del Mataró, en la lluita per l’ascens. Les locals es van veure impotents durant tot el partit i les jugadores del Sandor superaven la defensa mataronina amb molta comoditat.

L’equip mataroní, que arrossega algunes baixes, va mostrar una imatge molt fluixa durant tot el partit i va evidenciar que està molt lluny de l’estat de forma necessari per aspirar a pujar de categoria.

CV MATARÓ 0-3 SANDOR

CV Mataró: Desirée Pérez, Júlia Villar, Berta Burgos, Sandra Leo, Mariona Rubio, Laia Rubio, Olga del Palacio, Berta Paredes, Alba Sánchez, Laura Mateos, Alba Pubill, Cristina Garcia, Clàudia Mesa.
PARCIALS: 21-25, 11-25, 18-25.