Berta Cantó finalista a Mònaco en el Circuit Mare Nostrum

Va participar-hi seleccionada per la Federació Catalana a les proves dels 100 i 200 metres braça

La nedadora mataronina Berta Cantó va participar el passat cap de setmana a Mònaco a la primera competició del Circuit Internacional Mare Nostrum de natació, seleccionada per la Federació Catalana de Natació, junt amb Marina García (CE Mediterrani), Aschwin Wildeboer i Joan Casanovas (CN Sabadell) i Jan Giralt i Juanmi Rando (CN Sant Andreu) i dirigits per Toni Comas.

La nedadora mataronina va ser una de les tres que van entrar a la final, i ho va fer en les dues proves en que va participar: va quedar cinquena a la prova dels 200 m braça amb un temps de 2:35.77 i setena en els 100 metres braça amb un temps d'1:11.63. En totes dues proves Marina Garcia va pujar al podi quedant segona amb 2:32.02 i tercera amb 1:09.47.