L'Iluro HC es queda a les portes del bronze

Els llançaments de penals impedeixen que les mataronines aconsegueixin la tercera posició

Partit bronze Iluro HC

Les noies d'Arseni Sañé afrontaven aquest matí el partit pel bronze de la fase final d'ascens a Primera Nacional, després d'exhibir-se ahir davant del AHO RACE madrileny. El rival d'avui, el CH San Fernando gadità, havia quedat en segona posició de l'altre grup de la competició.

Les mataronines, que avui tornaven a jugar de blau, han vist com el conjunt andalús ja s'avançava al primer quart del partit. Un resultat amb el que s'arribaria al final d'aquest període.

En el segon quart, les, habitualment, taronges, han començat a dominar el partit, intentant aconseguir l'empat en el marcador, tot i que sense sort en la definició, arribant al descans seguint perdent per la mínima.

A la represa del partit, la tònica seguia sent la mateixa, però l'equip mataroní seguia sense aconseguir perforar la porteria del San Fernando i el temps s'anava esgotant.

Reacció sense premi

Començava l'últim quart i l'Iluro ja anava a totes. Finalment, en una acció de penal córner, les noies de Sañé han pogut empatar el partit a 1. Empat que es mantindria fins al final del temps reglamentari, enviant el partit als penals.

El shoot out acabaria determinant un cruel resultat pel conjunt mataroní que, finalment, s'haurà de conformar amb la quarta plaça, després d'un gran campionat on només petits detalls i una mica més de sort haguessin permès un desenllaç encara més positiu.