El Xaloc deixa l’Iluro HC sense final

Un gol a l’últim minut de les valencianes fa que les mataronines sumin la seva primera derrota

Hoquei Herba Iluro HC - San Vicente

Aquesta tarda a la fase d’ascens a primera divisió, l’Iluro Hockey Club disputava el seu segon partit contra el CH Xaloc València, després de derrotar a la Real Sociedad a la primera jornada per 2 gols a 1.

El partit, en què les valencianes comptaven amb la pressió afegida del públic aprofitant que jugaven a casa, ha estat igualat en tot moment. Les ocasions eren una constant per part dels dos equips, però cap d’ells aconseguia superar la porteria del seu rival. Així s’arribava al final del primer quart amb l’empat a 0.

Les mataronines, que avui jugaven de blau, tampoc van canviar la inèrcia al llarg dels dos següents períodes on, tot i disposar ambdós equips d’ocasions per poder-ho fer, propiciant que el partit entrés a l’últim quart amb l’empat a 0.

L’últim període, que mantindria la mateixa dinàmica que els tres anteriors, es reservava un final cruel per a les mataronines que veurien com a l’últim minut un gol valencià les deixaria sense sumar cap punt.

CH Xaloc València 1 - 0 Iluro HC

Les noies d’Arseni Sañé s’enfrontaran demà a l’AHO Race madrileny en el partit que tancarà la fase de grups. S'han de recuperar per buscar un triomf que els permeti jugar el partit pel tercer i quart lloc.