Berta Ferreras guanya dos bronzes a l'Europeu de Natació Sincronitzada

Ha obtingut el tercer lloc junt amb Pau Ribes amb el que formen el "duet maresmenc" tant en rutina lliure com en tècnica

160512NSin_BertaBronze

El passat dimecres dia 11 la mataronina Berta Ferreras va pujar al podi del Campionat d'Europa de Natació Sincronitzada que es va celebrar a Londres, en la modalitat de duet mixt, fent parella amb un altre maresmenc, Pau Ribes, de Canyamars, i que formen l'anomenat "duet maresmenc". Es van penjar la medalla de bronze pel seu esplèndid tercer lloc.

160512NSin_Seleccio

Primera medalla espanyola en aquest campionat

Va ser aquesta la primera medalla de la representació espanyola en aquest campionat i això té un gran mèrit tenint en compte que la Berta debutava en aquesta especialitat en un gran campionat i substituïa com a parella de Pau Ribes a la gran Gemma Mengual, amb qui havia format als Mundials de Kazan 2015, on havien acabat en 5è lloc.

160512NSin_BertaPauaccio

Només superats per Rússia i Itàlia

El "duet maresmenc" va obtenir 85,566 punts després  d'una magnífica actuació en la final de rutina lliure, prova que debutava en la història d'uns Campionats d'Europa. Només van quedar per davant Rússia (amb Alexander Maltsev i Mikaela Kalancha, 90,466) i Itàlia (87,466), i això dóna grans esperances per a una parella jove i de gran futur, que va actuar donant mostres de gran talent.

160512NSin_BertaPau

El divendres tornen a pujar al podi

Dos dies després, el divendres 13, la parella maresmenca va tornar a pujar al podi en la prova de rutina tècnica, en la que era la segona medalla de l'equip espanyol a l'Europeu.  Pau Ribes i Berta Ferreras van sumar 82,064 puntos, només superats per la potent Rússia (89,090) i Itàlia (86,177), mientras que Ucraïna va quedar per darrere.

160515NSin_BertaRibes5