Martí Penedès i Guillem Pujol subcampions d’Espanya

Gran actuació dels nedadors del CNM a l’estatal de llarga distància celebrat a Mataró

Campionat d’Espanya de Natació Llarga Distància

El passat cap de setmana les instal·lacions del Centre Natació Mataró van acollir el Campionat d’Espanya de Natació Llarga Distància. Els nedadors del CN Mataró van aconseguir molt bons resultats, tot i les baixes de dos dels seus millors nedadors, Hèctor Ruiz, vigent campió d’Espanya i Roger Rabassa que va ser baixa d’última hora per febre.

Martí Penedès es va proclamar subcampió d’Espanya en categoria absoluta amb un temps de 00:55:30. En aquesta mateixa prova Adrián González també del CN Mataró va acabar en 4a posició molt a prop del podi. En categoria júnior, el mataroní Guillem Pujol, tot i no ser un especialista en aquesta modalitat, es va proclamar subcampió estatal amb un temps de 00:55:22. Per equips el CN Mataró va acabar en segona posició.