Junts per l'Esport i Tecnocampus firmen l'acord de patrocini del Run Festival

Aquesta cursa serà el primer esdeveniment esportiu organitzat per l'Associació de Clubs Junts per l'Esport de Mataró

Signatura

Dimecres passat al parc tecnològic del Tecnocampus (TCM) ve tenir lloc el protocol de firma entre la presidenta de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme la sra. Dolors Guillén i el president de l'Associació de Clubs Junts per l'Esport de Mataró, el sr. Joan Gros. Amb aquesta firma es va fer oficial l'acord de patrocini de la Fundació Tecnocampus per a l'edició d'enguany de la cursa popular Tecnocampus-Run Festival Junts per l'Esport que se celebrarà el dia 6 de març.

La Fundació Tecnocampus serà el patrocinador oficial de la cursa i tota la comunitat universitària la podrà córrer amb un descompte en el seu preu. Durant la firma, la sra. Dolors Guillén va expressar el compromís de la Fundació TCM amb l'esport, d'aquí l'ajut atorgat a aquesta cursa, que en la seva tercera edició, vol superar el rècord d'inscripcions.

El sr. Joan Gros, va agrair l'acció de patrocini i va descriure aspectes tècnics d'una cursa molt atractiva pel que té de competitivitat i alhora d'esport familiar, donat que també els més menuts tindran l'oportunitat de poder-hi córrer.

L’Associació de Clubs Junts per l’Esport de Mataró està formada per 6 clubs esportius de la ciutat, el CN Mataró, el CA Laietània, el Club Joventut Handbol Mataró, l'Iluro Hoquei CLub, el Club Hoquei Mataró i el CE Futsal Mataró que s’han associat per tal d’unir esforços i trobar vies de cooperació conjuntes i beneficioses per al municipi en l’àmbit de l’esport. Tots els socis i jugadors d'aquests sis clubc també tindran un descompte per a participar en la Run Festival.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS A LA CURSA