El CN Mataró campió de la Travessia de Banyoles

L’equip de natació masculí revalida el títol aconseguit la temporada passada

CN Mataró Masculi Banyoles

Diumenge passat es va celebrar a l'estany de Banyoles, la 72a edició de la Travessia de Banyoles on hi van participar fins a 28 nedadors del CN Mataró. Com ja ve sent habitual en aquest tipus de proves, els nedadors mataronins van estar a un molt bon nivell i l'equip masculí del CN Mataró es va proclamar campió de la prova gràcies als magnífics resultats de tots els integrants. D'aquesta manera el CNM ha revalidat el títol aconseguit l'any passat.

A nivell individual hem de destacar que l’equip mataroní va tenir tres nedadors entre els cinc primers classificats de la prova en categoria absoluta, Héctor Ruiz va acabar 2n, Roger Rabassa 4t i Guillem Pujol 5è. També hem de destacar l’11è lloc d’Adrian González. Van formar part també de l’equip masculí Ricard Pujol, David Chaves, Francesc Ros, Martí Jímenez, Pau Ruiz, Guillem Teodoro, Albert Enrique, Pol Fuentes, Joan Bocanegra, Pol de la Rosa, Joan Ferri, Albert Ros i Abel Reyes.

En categoria femenina Berta Triola fou la millor representant del CN Mataró acabant en 21a posició, Marina Martínez va acabar 30a en categoria absoluta i 8a en categoria júnior.