Gran paper de Guillem Pujol en el Mundial Júnior de Natació

El nedador del CN Mataró va formar part de la selecció estatal que va viatjar fins a Singapur

150628Na_Pujol

El nedador del Centre Natació Mataró, Guillem Pujol, que va nedar el Mundial Júnior de Natació a Singapur amb la selecció estatal, torna havent aconseguit uns grans resultats en un campionat on hi nedaven les millors promeses de la natació mundial.

En Guillem va nedar fins a tres proves, primer va participar en els 200 metres lliures classificant-se en 20è lloc, després de quedar-se fora de la final amb un temps d'1.50.87. Després va formar part del relleu estatal de 4x200 lliures que va acabar 4t classificat a només dos segons de la medalla de bronze (7.21.22), i finalment amb el relleu 4x100 lliures va aconseguir una gran 5a posició.