Guillem Pujol tanca la participació a Bakú

El nedador del CN Mataró ha obtingut com a millor posició un quart lloc en relleus

El nedador blanenc del Centre Natació Mataró, Guillem Pujol, va tancar ahir la participació mataronina en la primera edició dels Jocs Europeus que s'han celebrat a Bakú (Azerbaidjan) les dues últimes setmanes, on s'han aconseguit medalles de plata en natació sincronitzada (Berta Ferreras, Emilia Luboslalova i Lídia Vigara) i en waterpolo (Alba Bonamusa).

Guillem Pujol no ha pogut pujar al podi i la seva millor col·locació ha estat el quart lloc obtingut en els 4x200 metres lliures, prova en la qual va nedar el primer relleu fent un temps d'1:51.60. L'equip espanyol va registrar 7:23.06 i es va quedar a tres segons del bronze, que va ser per a Alemanya, per darrere de Rússia i Gran Bretanya.
A l'altra prova de relleus, la dels 4x100 estils, Guillem Pujol va nedar la darrera posta d'estil lliure i va fer un temps de 50.41, portant a Espanya al sisè lloc amb un temps total de 3:44.12.

A les proves individuals va participar en els 400 metres lliures sent eliminat en sèries amb un temps de 3:55.87, quedant en 9è lloc. A la prova dels 200 metres lliures va superar les sèries amb un temps de 1:51.92 i després va caure a semifinals on va fer el 10è registre absolut amb 1:51.74.