Laura Quintero, del Patinatge Artístic Mataró, campiona cadet de Barcelona

El seu company d’equip, Pol Torres, va quedar subcampió

Laura Quintero

Aquest passat cap de setmana es va disputar a Manresa el Campionat de Barcelona cadet de Patinatge Artístic en el qual la patinadora del Club Patinatge Artístic Mataró Laura Quintero es va proclamar campiona.

En categoria cadet masculí el patinador mataroní Pol Torres va acabar subcampió, a molt poca distància del primer classificat. Amb aquests resultats els dos patinadors del Patinatge Artístic Mataró s’han classificat per participar en el Campionat de Catalunya Cadet que es disputarà a Vidreres el proper mes de maig.

Cinc podis a Navarra

Per altra banda, una representació del club es va desplaçar aquest passat cap de setmana a Beriáin (Navarra) per participar en el 5è Trofeo Oportunidad de patinatge artístic organitzat pel CP Larre. Gran actuació dels 5 representants mataronins pujant tots ells al podi i copant el podi complet en categoria infantil. Aquests van ser els podis: Sandra Núñez 1a en categoria infantil, Desirée González 2a (infantil), Sara Fernández 3a (infantil), Marina Trigo 2a (benjamí) i Sara Ortíz 2a (aleví).