El CB Mataró jugarà la final estatal de billar a tres bandes

Els mataronins van aconseguir la classificació la setmana passada i ara jugaran la primera fase del Campionat d’Europa d’aquesta modalitat de billar

Club Billar Mataró

El Club Billar Mataró per segon any consecutiu disputarà la final de la Lliga Nacional de Billar a Tres Bandes. Els mataronins van aconseguir la classificació a casa després de quedar segons del seu grup que estava format per Montmeló, Getafe i Gandia.

El CB Mataró que acollia una de les semifinals de la Lliga Nacional de Billar a Tres Bandes va començar la competició perdent 2-6 davant el Montmeló, equip que acabaria primer de grup. Després van empatar a 4 davant el Getafe i finalment van aconseguir el bitllet per a la final després de superar 6-2 el Gandia. Pel CB Mataró van jugar Pau Benítez, Esteve Mata, Antonio Montes i Jordi Garriga.

CLASSIFICACIÓ

CB MONTMELÓ 5+18
CB MATARÓ      3+12
CB GANDIA        2+10
CB GETAFE        2+8  

Ara els mataronins jugaran la final els dies 23 i 24 de maig a Palma de Mallorca. Els mataronins han quedat enquadrats en el grup B on s’enfrontaran al Coral Colon de Sabadell, vigent campió, al Madrid Escuela i al CB Alicante. L’altre grup està format per Kalima Rivas, Montmeló, CB Barcelona i Casino Cartagena. Els dos primers classificats del grup accediran a semifinals. Esmentar que el conjunt mataroní és l’actual subcampió d’Espanya després de perdre la temporada passada la final 6-2 davant el Coral Colon de Sabadell.

Debut europeu

Aquest proper cap de setmana el CB Mataró viatjarà a Grècia per disputar la primera fase del Campionat d’Europa per equips de billar a tres bandes, competició que juga després d’haver quedat subcampió d’Espanya la campanya passada. Els mataronins s’enfrontaran a l’equip grec del Master’s, al AB Luxembourg (Luxemburg) i al Dalinga holandès, gran favorit del grup i que compte a les files amb els quatre primers classificats del rànquing mundial: Fréderic Caudrón, Dick Jaspers, Eddy Merckx i Jean Paul De Brujin.