Quarta victòria consecutiva dels Argentona Bocs

El conjunt argentoní va guanyar 13-20 als Uroloki de Barcelona en un matx que enfrontava els dos finalistes de lliga de l'edició anterior

Bocs

Diumenge passat els Argentona Bocs van aconseguir la  quarta victòria consecutiva a la Lliga Catalana Sènior després de guanyar 13-20 al camp dels Uroloki de Barcelona. El partit tenia com al·licient principal el fet que s’enfrontaven els dos finalistes de l’anterior edició de la lliga, guanyada per l’equip argentoní.

El primer quart va ser de clar domini dels Bocs que es van posar 0-13 per davant en el marcador. Els autors dels ‘touchdowns’ varen ser Miguel González, de carrera, i el veterà Marc Güell, de pase. A més, Francesc Magret va encertar un dels dos ‘extrapoint’ possibles.

Els Uroloki, però, no varen rendir-se i, al segon quart, aconseguien empatar el partit. Els dos touchdowns van ser de pase, estil de joc més utilitzat per l’equip barceloní i que va crear dificultats a la defensa dels Bocs. Així doncs, amb un parcial de 13-13 es va arribar al descans.

El tercer quart es va caracteritzar per l’alternança de la possessió, produint-se un ‘fumble’ en els Uroloki i intercepcions en ambdós equips. En aquest context van ser els Argentona Bocs qui aconseguien sentenciar el partit mitjançant l’anotació de pase d’Aitor Andrades, jugador novell d’aquest any, i el posterior xut a pals de Francesc Magret. (13-20). Tanmateix, encara quedava per jugar-se l’últim quart. Els Uroloki varen seguir lluitant per remuntar i els Bocs per ampliar el marcador que finalment no es va moure.