Héctor Ruiz i Adrian González neden la Copa del Món

Ruiz va acabar 30è i González 33è

Héctor Ruiz doble campió d'EspanyaDissabte passat els nedadors d’aigües obertes del CN Mataró Héctor Ruiz i Adrian González van  nedar la tercera prova de la Copa del Món a Setubal (Portugal).  Tots dos van formar del combinat estatal que va participar en aquesta prestigiosa competició on neden els millors nedadors mundials, els dos van nedar la prova dels 10 km. Héctor Ruiz va acabar 29è amb un temps de 2:00:02, mentre que l’Adrian González va acabar 33è amb un temps de 2:04:39.  El tercer nedador del conjunt espanyol, Antonio Arroyo del CN Atlètic Barceloneta van abandonar. El guanyador de la prova va ser l’australià Jarrod Poort amb un registre de 1:52:06.

Europeu de Berlín

Del 13 a 17 de juliol Berlín acollirà el Campionat d’Europa d’aigües obertes on hi participarà el nedador del CN Mataró Héctor Ruiz que ara fa unes setmanes es va proclamar campió d’Espanya dels 5 i dels 10 km. Ruiz formarà d’un combinat estatal  on s’esperava que també hi hagués el seu company d’equip Adrian González que va acabar subcampió estatal dels 10 km. Però la setmana passada el tècnics de la selecció estatal van donar la convocatòria i en ella no hi era el nom de l’Adrian González i en canvi si el d’Antonio Arroyo del Barceloneta que no va nedar la prova dels 10 km.

Els tècnics de la federació van objectar que la carrera de l’estatal va ser lenta perquè només havien nedat 9 nedadors, i que per tant no es podia avaluar el treball de l’Adrian que només va entrar a tres segons del seu company Héctor Ruiz que va guanyar la prova. Tot i això, el tècnics van dir que volien veure el paper que feia l’Adrian a Setubal i que després decidirien si el cridaven o no, esperem que els resultats del nedador del CN Mataró els hagi convençut i més després que Arroyo ni tant sols acabés la prova.