Berta Triola sisena al Trofeu Ciutat de Barcelona

La nedadora mataronina va participar a la final A dels 400 metres lliures d'aquesta prestigiosa competició on neden nedadors de talla mundial

Berta TriolaDurant la setmana passada la piscina del CN Sant Andreu va acollir el 35è Trofeu Ciutat de Barcelona de Natació, un prova que està dins del circuit Mare Nostrum i on participen nedadors de primera talla mundial. Allà hi van estar presents alguns nedadors del CN Mataró entre els quals va destacar l’actuació de la jove Berta Triola que es va classificar per competir a la final A dels 400 metres lliures, juntament amb un seguit d’estrelles mundials de la natació, com la francesa Coralie Balmy o les britàniques Jazmin Calin i Hannah Miley. La mataronina va acabar en una magnífica sisena posició final amb un temps de 4:19:57.

El dia anterior Berta Triola va batre la seva marca personal en els 200 metres lliures fent un temps de 2:04:37, registre que li va servir per aconseguir el rècord absolut del CN Mataró. Una altra nedadora del CNM que va aconseguir colar-se en una final va ser Berta Cantó, en aquest cas a la final B dels 200 metres braça, acabant en 15a posició amb un temps de 2:34:77. També van participar a la cita Fernando Morillas, Carla Chaves i Martí Penedès que, tot i fer una bona actuació, es va quedar fora de les finals.