Donem el cop! La Boxa protagonitza La Fosbury 02

Us presentem el tercer número de la Revista Digital de tot l'altre esport

  • Redacció
  • Divendres, 20 Juny 2014 09:13

Portada Fosbury 02

La Fosbury, la Revista Digital de tot l'altre esport català editada pel Grup El Tot, dedica la part central del seu tercer número (després de la Fosbury #00 i la #01) al món de la boxa. Un esport que com es diu al titular de portada no recuperarà els temps de glòria, però del que en descobrirem aspectes interessants, històries del passat i fins i tot alguna col·laboració internacional com el reportatge de la Boxa cubana escrit pel cubà Joel Garcia.

A banda d'aquest especial central, anomenat "temporada regular", també hi trobareu reportatges, entrevistes i seccions d'entreteniment i històries de més d’una vintena d’esports. Des d'esports consolidats com waterpolo, handbol, triatló, atletisme, bàsquet, gimnàstica, golf o futbol sala, fins a reportatges d'esports com el Quidditch.

Fosbury 02

App i exemplars gratuïts

La Fosbury és la primera revista poliesportiva catalana pensada originalment
en format digital interactiu i creada sobretot per gaudir-la des de l'iPad. I és que des del número #01 ja està disponible l’APP pròpia de la Fosbury per iPADs i tauletes, que es pot trobar a Apple Store i Google Play.

Igualment, com sempre, la revista interactiva té un nou visualitzador On-line a la web www.fosbury.cat en la que es poden consultar una mostra del número 00 i la 01
(sempre de manera gratuïta). Més informació a www.fosbury.cat

Connexió mataronina

En aquest número, s'hi poden trobar alguns continguts molt relacionats amb Mataró, com el vídeo de la Boxa gravat al Club Boxa Mataró, la secció "la promesa" protagonitzada per Albert Homs o "la postal" recordant quan la Marató sortia des de la nostra ciutat.

Esperem que la gaudiu. Tranquil·lament. Esportivament!