Gran actuació del Sincro Mataró en el Campionat de Catalunya Benjamí

El conjunt mataroní va aconseguir una medalla d'or i una de plata

Benjamí Nivell II AE Sincro Mataró

Aquest dissabte passat la Piscina Municipal de Montjuïc va acollir la tercera i última jornada del Campionat de Catalunya Benjamí. A la cita hi van participar més de 350 esportistes de diferents clubs de Catalunya, entre els quals hi havia  l'AE Sincro Mataró amb 47 nenes que tenien ganes de demostrar que estan entre les millors de Catalunya. Gran actuació del conjunt mataroní que va aconseguir dues medalles, una d’or i una de plata.

Plata en Nivell III

En la categoria de nivel III, l’equip format per la Magalí A, Palmira N, Blanca C, Helena G, Nadia M, Emma L, Irina B, Ada M, Mar R i Ariana M, es va proclamar subcampió de Catalunya amb la medalla de plata aconseguida en la modalitat de combos. Per darrere de CN Pinetons i per davant del CN Granollers. En la classificació de figures destaquem la primera posició d'Irina Ballo i la novena posició d'Ariadna Mataró d'un total de 110 nedadores.

Benjamí Nivell III AE Sincro Mataró

Or en Nivell II

Medalla d'or i títol de campiones de Catalunya pel combinat A format per la Gemma P, Anjalí U, Berta P, Daniel·la P, Irina M, Paula R, Mireia G, Marta M, Abril B i Carla M per davant  del CNG i del CN Kallipolis. I una vuitena posició pel combinat format per Eva A, Mariona S, Berta P, Marina A, Elena O, Abril D, Martina G, Emma P i Laia M. Destaquem la sisena posició de Daniel·la Pous la vuitena de Mireia González d'un total de 133 nedadores en la modalitat de figures.

Nivell I

El combinat A en sisena posició format per l’Ares C, Lucia G, Aina P, Maria A, Zuriñe R, Laia C, Célia F, Queralt R, Ivet G, Diana F i l'Ariadna R. L'equip B format per la Laia R, Carla C, Ona P, Clara S, Maritxell C, Telma S i la Queralt A va acabar en desena posició. Destaquem la setena posició d'Aina Pidal i la novena d’Ares Cabrera en una competició on van participar 144 nedadores.