EL CB Mataró subcampió estatal de billar a tres bandes

L’equip mataroní es va penjar la medalla de plata i ara tindrà dret a participar al Campionat d’Europa de billar d’aquesta modalitat

CB Mataró segon a la Lliga Nacional

El passat cap de setmana a Madrid, el primer equip del Club Billar Mataró es va proclamar sotscampió de la Lliga Nacional de Billar a Tres Bandes. Tot un èxit pel conjunt format per Antonio Montes, Pau Benítez, Jordi Garriga i Esteve Mata que es van penjar la medalla de plata quedant només per darrere del Coral Colón de Sabadell. Aquest és el primer cop que el CB Mataró es penja la plata en aquesta prestigiosa competició.

A la primera fase, el conjunt mataroní va acabar primer del seu grup, després derrotar 6-2 el Cartagena i el Madrid Escuela i empatar a 4 davant el Club Billar Sants. A semifinals el conjunt mataroní va eliminar al potent Kalima Rivas de Madrid per només tres caramboles, després que el matx acabés amb empat a 4. A la final el CB Mataró va perdre clarament 2-6 davant un Coral Colon de Sabadell que es va mostrar molt superior. Aquesta segona plaça estatal dóna dret a l’equip mataroní a jugar el Campionat d’Europa de Clubs de Billar a Tres Bandes.