Héctor Ruiz guanya la Travessia Nedant Costa de Mataró

En categoria femenina es va imposar Aida Bertran del CE Mediterrani

Travessia Costa MataróDiumenge passat es va celebrar la 3a edició de la Travessia nedant Costa de Mataró que organitza el Centre Natació Mataró. Els guanyadors en categoria elit van ser el nedador del CN Mataró Héctor Ruiz en categoria masculina i Aida Bertran del Mediterrani en categoria femenina. Fins a 90 participants es van tirar a l’aigua per participar en una prova que s’ha fet un lloc en el calendari català de proves d’aigües obertes.

Igualtat fins al final

Héctor Ruiz del CN Mataró es va emportar la victòria amb un temps de 00:59:41 després de vèncer en un final molt ajustat al seu company de club Adrian González que va arribar tot just un segon més tard, 00:59:42. Tots dos van arribar frec a frec fins als darrers metres i en l'última braçada, empès per una onada, Héctor Ruiz va agafar un petit avantatge que li va permetre guanyar la prova. Sergi Gallardo del CN Cornellà va ser tercer amb un  temps d'1:07:20 que li va valer per emportar-se el triomf en categoria júnior.

Travessia Costa Mataró

En categoria femenina la cosa també va estar molt renyida, després de sortir de l’aigua juntes, Aida Bertran es va imposar a la mataronina Berta Triola a la cursa a peu fins a la meta. La nedadora del Mediterrani va guanyar amb un temps d'1:05:23, mentre que Triola del CN Mataró va fer un temps d'1:05:32. Iris Nieves del Cornellà va ser tercera amb un temps d'1:05:57. Esmentar que les tres primeres classificades encara estan en edat júnior i també van monopolitzar el podi d’aquesta categoria. El nedador del CN Mataró Ferran Sans es va imposar en la categoria Màster Masculina 4 amb un temps d'1:12:15.

Travessia Costa Mataró

David Chaves guanya en la modalitat Open

En la modalitat Open el guanyador de la prova va ser un altre nedador del CN Matatró, concretament David Chaves amb un temps d'1:04:51 que també li va valer per emportar-se la victòria en categoria júnior. La victòria del mataroní va ser molt clara entrant amb cinc minuts d’avantatge sobre el segon classificat que va ser Sergi Garcia (1:09:27) del VO2. La guanyadora en categoria femenina va ser Laura Roldán del CN Caldes (1:12:59).

Per últim, a la prova de caràcter popular de la Travessia Platja del Varador, el guanyador va ser el nedador del CN Mataró, Guillem Teodoro, amb un temps de 0:09:41. Esmentar que durant el transcurs de la Travessia, els dos patrocinadors de la prova, Aliança Mataró i International House van sortejar una sèrie de regals entre tots els presents.

Travessia Costa Mataró