Laura Quintero campiona de Catalunya cadet de patinatge Artístic

Gran actuació de la patinadora del Club Patinatge Artístic Mataró que el proper mes de juny competirà en el Campionat d'Espanya

Laura Quintero

El passat 11 de maig es va celebrar a Banyoles el Campionat de Catalunya cadet de patinatge artístic on va participar el Club Patinatge Artístic Mataró. Laura Quintero, entrenada per Eva Gallego, es va proclamar campiona de Catalunya cadet, demostrant que està en un gran moment de forma, ja que també va aconseguir el primer lloc en el Campionat de Barcelona.

Naila Illescas també del Club Patinatge Artístic Mataró, va acabar 4a en el Campionat de Catalunya i 5a en el Campionat de Barcelona. Ara, tant la Laura com la Naila, participaran els dies 28 i 29 de juny en el Campionat d’Espanya que se celebrarà a Parets del Vallès.

Dos podis en el Campionat de Barcelona Infantil

Aquell mateix cap de setmana es va celebrar a Sitges el Campionat de Barcelona Infantil on van participar tres patinadores del conjunt mataroní, Ivet Alvarez que va acabar 2a, Elena Martínez que va ser 3a i Meritxell González que va acabar 7a.

Per altra banda el passat cap de setmana es va celebrar a Tiana la segona fase del Torneig Interclubs on el Club Patinatge Artístic Mataró va aconseguir uns magnífics resultats, pujant al podi de totes les categories. Ainhoa Trigo i Olga Padilla van ser 1a i 3a en la categoria debutant, Andrea Del Pozo 2a en Certificat, Ana Maria Vega i Carme Fachel 2a i 3a en Iniciació A, Elena Lezcano 3a en Iniciació B, Marina Trigo 3a en Iniciació A petites i Alba Rodríguez i Helena Bellavista 1a o 3a en Iniciació C petites.

CPA Mataró