Sergio Sánchez guanya la “International Pitcross Race”

El pilot de mataroní s'emporta el títol de campió després de pujar en el podi a totes les curses del campionat

Sergio SanchezEl pilot de motos mataroní Sergio Sánchez es va emportar la IPR (International Pitcross Race), un campionat de set carreres on prima la regularitat. El mataroní va guanyar el títol amb 590 punts, després de guanyar les curses de Montornès, Santa Coloma de Farners II i Hostalric. A Vidreres, Verges i Santa Coloma de Farners I Sergio Sáchez va acabar en segona posició, mentre que a la tercera carrera celebrada en el circuit de Santa Coloma de Farners el mataroní va acabar en tercera posició, després de patir uns problemes mecànics que van condicionar molt la seva participació a la prova.

El segon classificat va ser Toni Jiménez amb 564 punts. Aquest campionat està organitzat per ACCEMA, una empresa de Vidreres i l’empresa MXPRO Racing de Sils.