El CD Tonbal guanya 29 medalles en el Campionat de Catalunya Infantil

El gimnàs mataroní de taekwondo es penja 9 ors, 9 plates i 11 bronzes en campionat el català de promoció de tècnica

CD Tonbal Campionat Catalunya Infantil

Ara fa unes setmanes el Pavelló de Mar Bella de Barcelona va acollir el Campionat de Catalunya Infantil de Promoció de Tècnica de taekwondo on van participar més de 150 clubs d’arreu de Catalunya, entre ells el gimnàs mataroní del CD Tonbal del mestre Toni Moreno. La delegació mataronina formada per 34 participants va aconseguir fins a 29 medalles, 9 d’or, 9 de plata i 11 de bronze, resultats que li van valer per acabar en segona posició a la classificació general només per darrere del gimnàs Crazy Jumpers d’Argentona.

Van aconseguir l’or: Carlota Hidalgo, Abril Martin i Ramón Corbacho en categoria benjamí, Marta Montoro, Nuria Martin i Alvaro Requena en categoria aleví i Victor Olivares en categoria infantil. A més també es van penjar l’or el trio aleví femení format per Carla Bernaola, Marta Montoro i Laura Parra i el cadet femení format per Marta Calzada, Carolina Muñoz i Inés Delgado.

Les medalles de plata van ser per: Manuel Olivares i Eric Castro en categoria benjamí, Pol Hanke i Laura Parra en categoria aleví, Mario González, Alejandro Montero, Oscar Montoro i Robert Rojas en categoria cadet. També es van fer amb l’argent el trio cadet masculí format per Héctor Poza, Alejandro Montero i Mario Gonzàlez.

Finalment les onze medalles de bronze van ser per: Lucia Larrosa, Roger Soler i Pol Torres en categoria benjamí, Nuria Gonzalez, Nuria Paniagua i Iker Neila en categoria aleví, Gabi Romero i Valentina Garcia en categoria infantil i Carolina Muñoz i Carlos Macias en categoria cadet. El darrer argent va ser pel trio benjamí format per Eric Castro, Pol Torres i Roger Soler.