L’aleví del Sincro Mataró, bronze al Campionat de Catalunya

El conjunt mataroní va acabar tercer en el campionat català de rutines combinades

  • Redacció
  • Dilluns, 03 Març 2014 11:58

Alevi Sincro Mataró

La setmana passada el CN Banyoles va acollir el Campionat de Catalunya de Natació Sincronitzada de rutines combinades. A la prova va participar el conjunt mataroní del Sincro Mataró que va aconseguir molt bons resultat i que va millorar els seus resultats aconseguits la temporada passada, retallant la distància entre els grans dominadors de la sincro catalana.

En categoria aleví, l'equip format per Laura C, Alba P, Ona T, Mar G, Paula A, Ivet I, Ariadna R, Ariadna E, Sara S, Claudia F i Ariadna L, va aconseguir la medalla de bronze, interpretant una coreografia de Peter Pan. Les mataronines només van quedar per darrera del CN Granollers, que es va emportar el títol català, i del CN Kallipolis que va ser segon.

Podi Aleví Sincro Mataró

En categoria infantil, el conjunt mataroní va presentar un equip molt jove i de futur que va aconseguir una meritòria sisena plaça. L’equip que  va representar una animada coreografia de l'Era del Rock va estar format per Estel F, Laia M, Bruna B, Oriana C, Vanesa L, Aina C, Laura G, Clàudia G i Júlia T. El CN Granollers es va emportar el títol català.

Infantil Sincro Mataró

Bons resultats que empenyen al Sicro Mataró per seguir treballant de cara al pròxim Campionat d'Espanya de Natació Sincronitzada que se celebrarà els dies 14 i 15 de març a la Piscina Sant Jordi de Barcelona.