Héctor Ruiz bronze en el Campionat d’Espanya de Llarga Distància

La piscina del CN Mataró va acollir la competició estatal on Mireia Belmonte va batre un nou rècord d’Espanya

Hector Ruiz

Aquest passat cap de setmana la piscina del CN Mataró va acollir el Campionat d’Espanya de Llarga Distància on hi van participar quatre nedadors del club mataroní. L’única medalla de la delegació mataronina la va aconseguir Héctor Ruiz, el nedador del CN Mataró es va penjar la medalla de bronze en els 5.000 metres amb un temps (0:55:17) a gairebé dos minuts del guanyador de la prova que va ser Marc Sánchez del CN Sabadell.

Darrera de l’Héctor, en quarta posició, va entrar l’altre nedador del CN Mataró Adrian González amb un temps de (56:29:50). Els altres dos representants del CN Mataró van participar en la categoria júnior, Berta Triola va ser cinquena en els 5.000 metres (1:01:17), mentre que Guillem Pujol va quedar 6è (0:57:26). Esmentar que la gran atracció del campionat va ser la presència de Mireia Belmonte que va guanyar amb solvència la seva prova i aconseguint un nou rècord d’Espanya dels 5.000 metres que va rebaixar més d’un minut (0:55:41).

Mireia Belmonte

Rohini Duarte i Andrea Sánchez aconsegueixen el bitllet per l’estatal

Aquest mateix cap de setmana l’equip de natació adaptada del CN Mataró va viatjar fins a València per participar en una prova classificatòria pel Campionat d’Espanya Absolut que se celebrarà el pròxim mes de març. La Rohini Duarte i l’Andrea Sánchez van nedar un total de vuit proves entre les dues i ambdues varen aconseguir les marques mínimes per a la fase final del Campionat d’Espanya.