El Club Billar Mataró fitxa el millor jugador de tots els temps

El belga Frédéric Caudron jugarà amb el conjunt mataroní per intentar emportar-se el títol de lliga estatal

Fredrei Caudron

Aquest pròxim cap de setmana el CB Mataró començarà a competir a la Lliga Nacional de Divisió d’Honor a Tres Bandes, la màxima categoria estatal de billar. Els mataronins disputaran dos partits a Mataró, dissabte a les 16 hores davant el CB Eldense i diumenge a les 10 hores davant el CB Castalla.

Aquest equip estatal del CB Mataró està format per Jordi Garriga, Antonio Montes (campió d’Espanya juvenil a tres bandes i campió d’Europa júnior a lliure), Pau Benítez, Esteve Mata, Josep Cruz i el belga Frédéric Caudrón, flamant fitxatge del conjunt mataroní. Caudrón és el vigent campió del món a tres bandes i està considerat el millor jugador de billar de tota la història a totes les modalitats. Aquest professional del billar en teoria no jugarà la fase prèvia del campionat i s’incorporarà a l’equip quan es disputin les semifinals estatals que el CB Mataró intentarà que es juguin a casa nostra.  

Empat del CB Mataró B a la Lliga Catalana

El passat cap de setmana el Club Billar Mataró jugava dos partits de la Lliga Catalana a tres bandes per equips, un el de l’equip A Primera Divisió Catalana que jugava a fora a casa del Mollet i el de l’equip B de Segona Catalana que jugava davant el Sant Boi B.  El partit del CB Mataró A es va ajornar, ja que el conjunt mataroní tenia dos jugadors en el Campionat d'Espanya de jocs de sèrie que organitza el CB Sueca de València. El Club Billar Mataró "A" és el primer classificat del grup C de Primera Catalana. L’equip de Primera Catalana està format per Jordi Garriga (campió d’Espanya a la banda), Esteve Mata (campió d’Espanya a totes les modalitats i subcampió d’Europa), Pau Benítez i Manel Bancells.

D'altra banda l'equip B va treure un empat molt valuós davant el Sant Boi, un equip que fins ara havia guanyat tots els encontres disputats. Amb aquest resultat el Mataró se situa quart a la classificació general del grup de la 2a divisió catalana. El CB Mataró B està format per: Josep Cruz, Marc Van Kessel, Rafael Salazar, Toni Gris, Salvador Bort, Joan Bravo, Gabriel Bolívar i Joaquím Andrés.

CB Mataró B