El gimnasta Javier Gómez campió d’Espanya Júnior

El mataroní obté el títol en paral·leles i barra fixa

El passat cap de setmana es va celebrar al Pavelló El Vedat a la localitat valenciana de Torrent, el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística.

En categoria júnior va participar-hi el mataroní Javier Gómez Fuentes. El dissabte en la competició general ja va pujar al pòdium en fer-se amb la tercera plaça, després d’una bona actuació, però no quedant satisfet de les puntuacions que li atorgaren els jutges. Va obtenir 8’150 en terra, 7’800 en poltre, 8’250 en anelles, 8’700 en salt, 8’600 en paral·leles i 8’200 en barra, per un total de 49’700 punts. El campió va ser Iván San Miguel de Covadonga amb 50’200 punts i el segon classificat va ser Jorge Tallón de Majadahonda amb 49’950 punts.

Finals per aparells
L’actuació de Javi el va portar a la final dels sis aparells, que es va disputar el diumenge. I en aquestes finals va obtenir dos títols de campió d’Espanya júnior, en paral·leles amb 8’800 i en barra fixa amb 8’400 punts. En poltre va quedar quart i en anelles cinquè i en les altres dues finals no va participar perquè una lesió a l’esquena li ho va impedir. Amb aquests resultats Javier Gómez, que és júnior de primer any, ha aconseguit el seu objectiu principal de la temporada, que era classificar-se per als Campionats d’Europa que se celebraran el proper mes d’abril a Eslovénia.

Redacció // El Tot Esport