Segon triomf del masculí del CV Mataró

El conjunt mataroní va guanyar amb autoritat 3 a 0 al Barberà

121013 Mataro-OLOT_01L’equip masculí del Club Voleibol Mataró va confirmar dissabte el seu gran moment de forma i es va imposar clarament al Barberà, un dels equips més fluixos de la Primera Divisió Catalana per 3 sets a 0. Amb aquesta victòria el Mataró ja suma 7 punts de 9 possibles i s’ha situat a la 4a posició de la classificació.  

CV MATARÓ - CV BARBERÀ 3-0

CV Mataró. Miguel Rangel, Cristian Patron, Jordi Vallès, Oscar Sicilia, Àlex Serven, Borja Marine, Eric Neila, Dani Nevado, Gerard Dalmau i David Espejo.

CV Mataró - Frederic Mistral

El femení perd 3 a 0 a Granollers

Les noies de Dani Nevado van plantar cara a les rivals i van mostrar un joc força efectiu, però igual que la setmana anterior a Premià, els finals de set se’ls compliquen molt i no hi ha manera de desfer els empats a favor. Aquesta setmana cal destacar el debut amb el primer equip de la juvenil Clàudia Mesa, que ja va demostrar que pot aportar coses en atac.  

CV GRANOLLERS - CV MATARÓ 0-3

CV Mataró: Laura Planas, Míriam Esqué, Emmi Kanervo, Sandra Leo, Anna Marmol, Susanna Jordan, Glòria Merino, Ivette Callorda, Veronica Pérez, Macarena Mateo, i Clàudia Mesa.