Primera victòria del masculí del CV Mataró

El conjunt mataroní guanya 1 a 3 a Manresa

121013 Mataro-OLOTEl sènior masculí del CV Mataró va confirmar diumenge passat el seu bon moment de forma i va guanyar a la difícil pista del Manresa per 1 a 3. Després de l’agredolça derrota en la primera jornada de lliga davant el Lleida, el Mataró va aconseguir la primera victòria amb un gran joc d’atac. Els dos propers partits contra Barberà i el Caldes marcaran una mica aquest començament de temporada, en cas d’assolir dues victòries, el Mataró es situarà a la zona alta de la classificació i demostrarà, si les lesions ho permeten, ser un dels aspirants a classificar-se per disputar la fase final.

Van jugar: Miguel Rangel, Cristian Patron, Jordi Vallès, Oscar Sicilia, Àlex Serven, Borja Marine, Eric Neila, Dani Nevado, Gerard Dalmau i David Espejo. Ent: Roberto Vela.

Les noies perden el derbi davant el Premià de Dalt 3 a 0

Tot i el 3 a 0 final, el resultat és molt enganyós, ja que tots els sets es van decidir per la mínima. Els dos primers parcials van acabar igual, amb un ajustat 26-24 per les locals i amb molts errors de les mataronines que en els punts decisius no van estar encertades.
En el tercer set el Premià ràpidament es va avançar en el marcador amb un clar 18-11, però les mataronines van reaccionar i van igualar el matx i semblava que podia canviar el signe del partit. Tot i això, les de casa es van emportar la victòria i el tercer set per un ajustat 31-29. El sènior B femení va debutar a la lliga amb una victòria 1 a 3 a la pista del Barberà del Vallès

Van jugar: Laura Planas, Míriam Esqué, Emmi Kanervo, Sandra Leo, Anna Marmol, Susanna Jordan, Glòria Merino, Ivette Callorda, Veronica Pérez, Macarena Mateo i Desire Pérez. Ent: Dani Nevado.