El CP Palmera guanya les XII Hores Catalanes de Petanca

Fins a 16 equips d'arreu de Catalunya van participar al torneig organitzat per la Penya l'Esplanada

Petanca SantesEl Club Petanca Palmera va ser el primer classificat i campió de la 40ena. edició de les 12 Hores Catalanes de Petanca que organitza cada any per Les Santes el club de petanca Penya l’Esplanada. A més el CP Palmera va ser també el guanyador del XXXV Trofeu Generalitat de Catalunya i del XXV Trofeu Ciutat de Mataró. A la competició hi van participar fins a 16 equips d’arreu del territori català, entre ells els dos equips del Penya l’Esplanada que van quedar en desena i onzena posició.

Classificació: CP Palmera; CP Vilatorrada; Castelldefels; Borrelles; Badalona; Prat; Rubí; CP Sants; CP Els XIII; Esplanada A; Esplanada B; Sant Pol; Las Planas; Gran Via; Santa Cristina d’Aro; Premià de Mar.