Berta Triola es penja tres medalles en els estatals de natació

La nedadora del CN Mataró va aconseguir la plata en els 100, 200 i 400 metres lliures

Junior CN Mataró

Gran actuació del júnior de natació del CN Mataró al passat Campionat d’Espanya celebrat el cap de setmana passat a València. La delegació mataronina va aconseguir tres medalles de plata, tot elles de Berta Trila que va quedar sots- campiona d’Espanya en els 100, 200 i 400 metres lliures. Magnífic final de temporada de la jove nedadora mataronina que aconsegueix tres segons llocs estatals després de participar per primer cop en uns Campionat d’Europa.

L'equip masculí del CN Mataró format per Francesc Ros, Ricard Pujol, Eduard Cecília, Pol Roca i Martí Penedès va acabar el campionat en una gran 7a posició. El femení, format per Berta Triola, Maria Díez, Maria Rosiñol Teresi a Iñiguez va acabar en 9a posició. 

En categoria individual també hem de destacar el sisè lloc estatal de Francesc Ros en els 400 metres lliures, prova on el seu company d’equip Ricard Pujol va acabar en novena posició. El mateix Ricard Pujol va aconseguir una altra novena posició, aquest cop en els 200 metres estils. Mentre que Martí Penedès va acabar setè en dues proves, ens els 200 metres braça i els 400 metres estils.